Hierbij presenteren wij (Bestuur vv-Blija) de nieuwe Hoofdtrainer voor seizoen 2018 – 2019

EVEN VOORSTELLEN:

Ik ben Tiede Auke Dijkstra 36 jaar uit Beetgumermolen en met ingang van het volgende seizoen hoofdtrainer bij jullie mooie vereniging vv-Blija.

Ik ben getrouwd met Lucie en hebben samen 2 jongens ( Ynte Sjoerd 8 jaar en Foeke Pieter 6 jaar ). Die zullen jullie vast wel eens langs de kant van het veld zien volgend seizoen want ons leven staat buiten ons werk om veelal uit voetbal en kaatsen.
In het dagelijks leven ben ik financieel adviseur in het bank en verzekeringswezen bij een assurantiekantoor in Franeker.

Heb jaren zelf gevoetbald bij vv WTOC 1 in de 3de en 4de klasse , na een uitstapje van een jaar bij vv IJVC 3de klasse in IJlst (waar we toen woonden) weer teruggegaan naar vv WTOC om daar nog 2 jaar te voetballen in het 1ste. Na onze verhuizing naar Beetgumermolen besloten om daar te gaan voetballen bij vv Beetgum 6de klasse. In het eerste jaar zijn we daar kampioen geworden en gepromoveerd naar de 4de klasse aangezien de 6de klasse na dat seizoen is komen te vervallen.

Dat was helaas mijn laatste seizoen als actief voetballer want i.v.m. 2 versleten heupen was het advies om niet verder te voetballen ( op dat moment 27 jaar ). Dit was uiteraard een dikke tegenvaller want voetbal is mijn leven. Onze toenmalig trainer Thomas Haan vroeg mij direct om leider te worden bij de 1ste selectie van vv Beetgum en dat toen ook gedaan. Dit in totaal 7 jaar gedaan en de laatste 4 jaar samen met John Hofte ( momenteel hoofdtrainer bij vv Minnertsga ).
De laatste 2 seizoenen bij de 1ste selectie heb ik als assistent trainer gefungeerd en heb ik mijn trainersdiploma gehaald UEFA C / TC 3. Dit lopende seizoen ben ik trainer/coach van vv Beetgum 2 spelend in de reserve 4de klasse.

Volgend seizoen dus mijn eerste klus als hoofdtrainer bij jullie mooie club vv-Blija. Ik heb er enorm veel zin in om samen met iedereen er een succes van te maken. Ik kom het lopende seizoen nog wel een aantal wedstrijden kijken om zo een goed beeld te krijgen van de selectie en de vereniging.
Hopend dat jullie een beetje een beeld hebben van mij en tot gauw.

Met een sportieve groet,
Tiede Auke Dijkstra