Ook u kunt hier een banner krijgen, neem hiervoor contact op met:
reclame@vv-blija.nl

Het seizoen 2019/2020 is afgelopen waardoor er weer nieuwe teamindelingen moesten plaats vinden! de trainers en leiders worden later bekend gemaakt.

Indien er ouders zijn die eventueel een team zouden willen leideren en/ of trainen, dan kan dit doorgegeven worden aan het Jeugdbestuur, via jeugdbestuurvvblija@gmail.com

Kijk hier voor de team indelingen rest seizoen 2020

Verdergaande samenwerking Blija – Holwerd - Ternaard
De voetbalverenigingen van Blija en Holwerd werken al jarenlang samen. In het afgelopen seizoen speelden Holwerd en Ternaard, uiteraard in goed overleg met Blija, ook met 2 gecombineerde teams. Door corona hebben we helaas allemaal maar een half seizoen kunnen draaien.
De eerste seizoenshelft is echter naar volle tevredenheid verlopen waarvoor dank aan onze trainers, leiders, spelers, ouders en andere vrijwilligers en dat zijn er nogal wat!

Combi-teams 2020/2021
Voor het komende seizoen hebben we ook een aantal gecombineerde teams met spelers van alle 3 de verenigingen samengesteld. Het aantal spelers in bepaalde leeftijdscategorieën maakt dat het noodzakelijk is om dit te doen. De gecombineerde teams zijn:

Blije
Holwerd
Ternaard

* In eerste instantie hadden we in plaats van de JO17 een JO16 team aangemeld en in plaats van een JO19 een JO18 team.
Bij nader inzien biedt de KNVB deze categorie niet meer aan in district Noord. Dit betekent dat de leeftijdsverschillen groter zijn dan beoogd.
Dit wordt, in samenspraak met de KNVB, goed in de gaten gehouden.

jeugdteams vv Blija

Nieuwe teamstellingen volgens de KNVB regels
vv-Blija JO 8 6x6 spelen in Blije , 09.00 uur
vv-Blija JO 9 6x6 spelen in Blije , 09.00 uur
vv-Blija JO 11 8x8 spelen in Blije , 10.00 uur
vv-Blija/Holwerd JO12 11x11 spelen voorjaar in Holwerd , 10.00 uur

De aanvangstijden zijn richttijden, kijk op de startpagina voor eventuele wijzigingen e/o afgelastingen!

nformatie voor combi-teams
Locatie trainingen en wedstrijden
Het is de bedoeling om roulerend te trainen én wedstrijden te spelen op de locaties waar de spelers uit de betreffende teams vandaan komen. Zodra we weer starten met trainen zullen we een trainings- en wedstrijdschema maken tot aan de winterstop.

Vervoer trainingen
Spelers fietsen met elkaar naar en van trainingen. Ook nu de fietsafstand voor een aantal teams langer is/wordt of zelfs nieuw is, is dit in de meeste gevallen nog steeds goed te doen. Als het niet lukt of niet wenselijk is, dan doen wij graag een beroep op ouders/spelers om het vervoer naar en van trainingen zelf te organiseren.

Wedstrijdtenue combi-teams
De combi-teams spelen thuiswedstrijden in het tenue van de vereniging waar de wedstrijd wordt gespeeld. Bij de uitwedstrijden wordt gerouleerd met de shirts van de verschillende verenigingen.

Trainers en leiders 2020/2021
Bij de start van het seizoen hoort u welke trainers en leiders aan welke teams gekoppeld zijn. Dit geldt ook voor de trainingsdagen en -tijden. Bij de combi-teams JO14 en JO17 is ons streven om uit elke vereniging één leider/aanspreekpunt te hebben. Deze teams werken dan met 3 leiders/aanspreekpunten.